lördag 2 juli 2011

Herr och Fru Dahl och Uno

Jag har lovat mig själv att aldrig ursäkta mig för att jag inte bloggat på länge. Så jag gör inte det nu heller, men här kommer nu några inlägg på raken istället. Så att ni inte ska missa vad vi sysselsätter oss med när vi är i Svedala. Det blir mycket foton och lite text. Bra va?! ;)

I måndags fick vi fin besök av Helena och Jari från Norrköping. Verkligen kul att dom tog sig tid för att komma och hälsa på oss. Jari och Harald är barndomsvänner och är båda simmare så dom har alltid mycket att prata om. Harald och Jari simmade och så njöt vi av en god grill midddag.

 

Efter maten gick vi ner till Kastellet för att titta på Uno Svenningson som spelade och sjöng. Bra musik men kanske lite långsamt.


Eilika hade roligt!


Hyfsat med folk var det. Det är så häftigt med konserter på Kastellet. Inne på borggården omringade av dom höga murarna.


Man kan även sitta uppe på muren. Men inte så lämpligt med en 5-åring.


Och sedan när man går hem så är det så vackert! Solen ligger lågt och det var nästan vindstilla. Lotstornet blir ett vackert motiv.

Helena och Jari fortsatte norröver på tisdagen. Samma kväll kom Petri, VD för ett av våra bolag, och åt middag och när han åkte in till stan så kom Harald studie kamrat tillika vår revisor. Det blev några öl och sedan sov han gott i vårt gästhus. Onsdagen jobbade Harald och Robert hela dagen nere i Vita Huset.

Fortsättning följer i nästa inlägg.

1 kommentar:

  1. Tack för senast! Det var så trevligt att träffa er! Vi fick en härlig minisemester med otroligt vackert sommarväder, trevligt sällskap, god mat och dryck och Uno! Vi fick en varm hemresa, men solen lyste bakom oss och det var nog tur så vi inte brände näsan... Stannade på outlet Kosta Boda och hos vänner i Mjölby och fikade på hemvägen. Kvällen hemma blev grill igen. Det gäller att utnyttja de fina kvällarna! Stor kram och hoppas vi ses snart igen! Helena och Jari

    SvaraRadera