tisdag 17 januari 2012

Buhu!

Jag saknar min bil! Jag trodde nog inte man kunde sakna ett fordon så mycket men det gör jag!

Lämnade in min fina Tiguan till VW Baron i Tokai i torsdags morse. Som jag berättat tidigare så har AC:n lagt av. Och det är ALLDELES för varmt att köra utan AC nu mitt i sommaren. Jag hade tänkt vänta på plats tills dom var klara med bilen men se det gick inte. Dom hade alldeles för mycket att göra så risken var stor att jag skulle få vänta LÄNGE! I stället blev jag hemskjutsad. Det är service det!

Men sen tog servicen slut :( Jag har nu sedan i torsdags eftermiddag ringt varje dag efter lunch (ja förutom i helgen då) för att få reda på när jag kan få hämta min bil. Tydligen är det något större fel som är trasigt och dom måste få ett ok från tillverkaren innan dom kan göra reparationen.

I går kväll skickade jag ett mail och talade om att jag är inte är så glad just nu. Idag fick jag svar att dom fått ok från tillverkaren MEN reservdelen kommer inte förrän på torsdag. Förhoppningsvis!

Jag får alltså fortsätta att köra Haralds STORA gamla Merca några dagar till. Det är ju en jäkla tur att vi har en extra bil. Men jag tycker verkligen inte om att köra den bilen. Den är tung, stor, skumpig och knakar och gnisslar. En gammal bil men enligt Harald en mycket fin bil. Ja, ja!

Annars är det varmt och ganska hög luftfuktighet. Eller snarare det blåser så att det yr saltvatten i luften hela tiden. Alltså klibbigt!

Jag spolade av fönstren mot havet med vattenslangen i går morse och idag är det en tunn vit hinna av saltvatten på rutorna igen. Spetsgardiner är ju inte riktigt min grej!

1 kommentar: