fredag 4 maj 2012

Myror, regnbåge och kanelbullar!

Det får summera denna dag tror jag!

Vårt larm går igång titt som tätt när det inte ska så vi har inte kunnat sätta på det på typ 3 dagar nu. Obra! Men idag kom en snubbe och felsöke. Jag trodde det var en sensor som ballat ur och hade en teori vilken det var. Men det var inte den sensorn utan en annan. Killen öppnade sensorn som sitter utomhus utanför vårt matrum och i den så fullkomligt KRYLLADE det med myror!!!! Jag snackar JÄTTE många myror! Klart att larmet går när det spatserar omkring myror i en sensor. Så vi fick spruta Doom runt sensorn (kan ju inte spruta i) och runt alla dom andra när vi ändå var igång. Nu kan man se att det sitter ett gäng döda myror runt sensorn. Hoppas dom dött och/eller flyttar ut nu. Får se hur det går att larma i natt.

Utomhuslampan vid entrén har också gått och där har vi set myror och sprutat. Nu är det alldeles svart med döda myror runt lampan. Ska ta mig an lampan en vacker dag. Äckel-päckel!

Annars har vi idag haft en dag med vackert väder. Lite kyligt men varmt i solen. I går däremot så ösregnade det hela dagen. Våra stackars gäster kurade inne hela förmiddagen men på eftermiddagen gav dom sig av in till Kapstaden och gick på Two Oceans Aquarium. Passande en regnig dag! Idag har dom gjort Cape Point och är nu på väg hem.



Och dom har tur för Eilika och jag har bakat kanelbullar! Rätt bra välkomnande va?!


 Mulnar på lite nu igen men då visar sig Simonstown från en annan sida. Med en maffig regnbåge över sig!

I kväll skippar vi ordinarie fredags middag (spagetti och köttfärssås) och bjuder på Biff Rydberg i stället. Harald har köpt en STOR oxfilé idag. Mums!

TREVLIG HELG!

2 kommentarer: