fredag 16 november 2012

Mla-the one and only!

Fick mig ett gott skratt i går! Inte bara pga sugproppens son. Se inlägget från igår. Nej, det handlar om vår älskade trädgårdsnisse Mla. Han har hjärtat på rätta stället och han gör verkligen ett bra jobb. Han tar egna initiativ vilket är kanon. Det är ju inte alltid vi har fullt med sysselsättning åt honom i 6 timmar. Så stor trädgård har vi inte. Vi kan alltid be honom tvätta en av våra tre bilar för att fördriva tiden men det tar ju inte hela dagen precis. Så han hittar på lite själv.

Ibland blir det dock inte riktigt så jätte bra resultat. Som att kupa rabarbern till exempel. Ni minns detta inlägg. Och igår var han igång igen! Jag var borta hela förmiddagen med Eilika och hennes klass i Kirstenbosch på utflykt. När jag kom hem så höll Mla på att putsa fönstren. Stod inte på dagens att göra lista men rena fönster tackar man ju inte nej till. Men........dom blev inte så rena! Jag tror bestämt Boss Lady får ge Mla en kurs i fönsterputsning.
Kolla bara!



Visst blev dom fina?! NOT! Bra jobbat att lyckas kladda ner fönstren så. 


En annan liten egenhet han har är att fylla på regnmätaren när han är här! Hann fyller alltid den till bredden med vatten. Han tror säkert att det är någon slags dekoration! 

Så tokigt det kan bli! Men jag älskar det! Ännu en sådan där härlig mångkulturell upplevelse. Det vi tar för givet betyder inte att det är rätt eller att resten av världen tycker och tänker på samma sätt. Mångfald=I love it! Synd om dessa arma stackars Sverigedemokrater som är så inskränkta och måste leva ett så ytterst torftigt liv. I jämförelse med vilken fantastisk tur jag har alltså! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar