fredag 6 juni 2014

-"What an awsome way....

...to start the day!" Så uttryckte sig vår house- och dogsitter Patrick i morse när han följde med mig på strandpromenad med Idefix. Han har fått hänga med Julius ut på eftermiddagspromenaden till kyrkogården i onsdags och med mig till stranden idag på morgonen. Patrick på hundkurs!

Vi har ju helt klart världens bästa house- och dogsitters! Det hade ju lika väl kunnat vara så att Patrick inte alls tyckte det var så awsome att ta en strand promenad i endast 10C kl 8 på morgonen med en vild och vanvettigt galen hund. Men det tycker han! Idefix kommer att ha det så bra när vi är borta!

I dag blir det mycket köra och skjutsa och möten men sen framåt eftermiddagen firar vi fredag! Ja just det! Det är ju Sveriges Nationaldag också! Julius hängde just ut flaggan. Vi firar med köttfärssås, spagetti och vin tror jag! Finns det något rysligt bra på SVT World tro?

Annars så ska vi ägna helgen åt en braai för ett gäng av Haralds sommarkompisar i morgon. Det är gänget som åker till Canada och simmar VM i augusti. Och på söndag kväll flyger Harald till Sverige.

God helg på er alla och happy nationaldag!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni också hade en bra svensk nationaldag! Vi har inte firat nåt alls, jag har bara kört omkring med barn och sen hämtat Ironman vid tåget som krånglade... well, nu tar vi helg! Vi ska också grilla, tar nog fram en tysk bier-bench för att få plats med alla!!!

    SvaraRadera
  2. Sa perfekt med en dog- och housesitter! Och som är den bästa dessutom.
    Kramar

    SvaraRadera