måndag 30 juni 2014

Väntat besök

För er som undrar; jodå Eilika sov HELA natten borta i torsdags! Vi lämnade henne i Församlingshemmet kl 16.00 på torsdag eftermiddag och hämtade upp henne igen 12.00 på fredagen. Hon var nöjd men TRÖTT! Hon börjar bli en stor tjej!
 

Fläderblomssaften är klar! Drygt 2 liter saft. Mums!
 

 Fin utsikt från diskbänken har jag! Bra fördelning; Harald simtränar och jag diskar!

I lördags hade Harald och jag STOR städning i gästhuset, för på kvällen kom fingäster! Haralds bror Claus och Anna och deras två barnbarn kom! Dom är på väg till Italien och stannade hos oss på vägen. Alltid lika roligt när vi träffas. Sarah och Alexander var på bröllop på lördagen så Caela och Charli fick åka med mormor och morfar före.

 

Efter god midag var det mys i soffan och fotboll!
 

Eilika har läst Guldlock och dom tre små björnarna på Afrikaans och sen var det farbror Claus tur.
 

Eilika skrattade så att hon kiknade! Jag tror Claus får träna på sin Afrikaans ;)


Söndag förmiddag bjöd INTE på badväder! Gjorde inte så mycket eftersom vi skulle till kyrkan för avslutningen av årets sommarkyrka. Bilder på det kommer i ett senare inlägg.


 Men efter lunch så klarnade det lite och poolen öppnades upp. Men regnet vägrade att hålla sig borta. Bada i regn går också bra!


Vissa passade på att sova middag i stället för att bada!


Efter middagen kom Sarah och Alexander också.
 

Och sen kom Julius hem från Malmö. Kärt återseende för kusinerna!
 

Ja, se ungdomen av idag!
 

Sarah och Caela!
 

High life!
 

Lite mys med morbror Harald!

Det blev en sen kväll, framförallt för dom små barnen, men vi hade det ju så trevligt! Gästerna åkte ner till husbilen som stod parkerad nere vid färjeläget och sov. Sen tog dom 7-färjan på morgonen! Eilika fick jag väcka klockan 10!



1 kommentar: