fredag 21 november 2014

Aldrig tråkigt

Man kan ju inte säga att Eilika lever ett tråkigt liv precis! Alltid full rulle och något roligt på gång!

I tisdags var det dags för medal test på dansen. Hon dansade framför två utomstående domare som sedan betygsätter. Hon och Amy dansade tillsammans. 5 eller 6 olika danser avverkade dom på raken. Korta nummer men ändå. Inför provet så kläs dom upp och fixas till. Mycket spännande förstås! Inga föräldrar får vara med när dom dansar. Inte ens dansläraren! Modiga små tjejer!

 

Men kolla in dessa sötnosar!



 Amys mamma var där med dom och fotade. Detta är precis innan dom ska in. Bara lite excited!

I dag är det en stor dag när man går i 3:an på Fish Hoek Primary School! Idag var det äntligen dags för the Pirate Outing! Barnen har i ett antal veckor läst och lärt sig om pirater och idag avslutas det hela med en utflykt till stranden. Alla klär ut sig till pirater, även fröknarna förstås, och så går dom ner till Fish Hoek beach. Där ska dom leta efter skatter och äta sin medhavda matsäck. Och vad jag hört så hittar dom ALLTID nedgrävda piratskatter på stranden. Sen knallar alla ca 120 9:åringar tillbaka till skolan igen. Vilken syn det måste vara att se 120 små pirater vandra genom Fish Hoeks gator! Kanske måste köra en runda och spana ;)
 

Här har vi den förskräckliga Kapten Madeleine (Eilika heter Madeleine i andra namn)!
 

Skolgården kryllade av småpirater i morse!
 

Dom sötaste, nej förlåt, dom otäckaste av alla, menar jag förstås! Amy, Nika och Eilika!

Jag tror nog Kapten Madeleine somnar gott i kväll!

1 kommentar:

  1. Den rent hiskeliga (för söta) kapten Madeleine må nu läggas till listan av kapten Skenben m fl https://www.youtube.com/watch?v=4cM9gW_0Xqw

    SvaraRadera