lördag 12 december 2009

Steg ett

Jaha, då var en del möbler borta! Kusinen Cecilia kom med tre starka och trevliga grabbar idag och tog med sig fåtölj med fotpall, 2-sits soffa, soffbord, matbord och 8 stolar, stora TV:n, en vikskärm, 2 täcken, en madrass och 2 taklampor.
Vi har nu ett stort och fint dansgolv i vardagsrummet ocn endast en liten TV i vårt sovrum! Julius börjar förstå att det närmar sig nu. Skönt att bli av med sakerna och till någon som behöver dom. Inte helt smärtfritt att sälja på Blocket. Har dock lagt ut 3-sits soffan för ringa 600.-. Låg två annonser för 800.- så för att bli av med den la jag ett lägre bud. Bättre få 600.- och bli av med soffan än att behöva hyra släp och köra till tippen.



Men en del trivs bra ändå när man får sitta framför lilla DVD spelaren och titta på Nalle Puh och äta pannkakor. Kunde varit värre!
Vi hade "gravöl" i går kväll i vardagsrummet. Sista fredagsmiddagen vid vårt kära middagsbord och på Manganvägen 5. Tyvärr var inte Harald med. Han är i Istanbul på EM i simning. :(







Sista kojbyggt på Manganvägen också. Måste dokumenteras. Det blev en till dom var. Nja, Julius fick dela sin med Mosquito.

Njutit av en lunch (i Filippa Reinfelts sällskap!) på Melanders Fisk i Täby C idag. Tyckte jag och mina barn var värda det! Gott som vanligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar