måndag 11 juni 2012

Förberedelser

Ja, nu har jag fullt upp med att förbereda inför vår stundande resa. I går hade jag turen att Eilika spenderade nästan 4 timmar hos en kompis. Jag fick massor gjort!

Jag har röjt upp ute, tagit in lite dynor och poolsaker, vattnat, röjt i garaget så att vi får plats med mer ved, oljat låset till grinden, rensat ur en garderob, skrivit lång lista med bra-att-veta saker till våra housesitters mm, mm! Och på eftermiddagen kom Astrid och Patrick (våra housesitters) förbi för en genomgång. Allt ramlar på plats.

I dag har jag shoppat några småsaker som ska med till Sverige, köpt bubbelplast att packa vinflaskor och olivburkar i, köpt kattmat och fågelmat så att det ska räcka i 5 veckor, beställt och fått ved levererat, jobbat lite på kontoret, skjutsat barn mm, mm. Full rulle med andra ord!

Skulle på frukost hos en av mammorna i Julius klass tillsammans med dom andra 9:ornas mammor egentligen men det fick vara. Hade några saker jag var tvungen att göra på kontoret och så skulle ju Julius hämtas redan 11.45 idag igen. Men det var sista dagen med exams idag! Skönt! Släppte av honom i Cavendish och så fick han gå på bio medans han väntade på att simträningen skulle börja. Ingen idé att köra hem och sedan tillbaka över bergen igen.

Eilika vill börja packa men jag försöker förklara att vi inte kan packa hennes få leksaker som ska med för dom vill hon ju fortfarande leka med. Har också förklarat att jag börjat packa, i huvudet! Men jag tror inte hon förstod det riktigt! Men det har jag och så har jag mina listor. Varje gång jag kommer på något så har jag 3 listor att fylla på. Att göra listan, att packa listan och att köpa i Sverige listan. Hade aldrig klarat mig utan mina kära listor. Astrid var mäkta imponerad av listan dom fick. Hon tycker jag är super organized! Ja, det är jag det!



Not så trevliga "husdjur" hittade jag i det hopfällda parasollet när jag skulle ta in det! Jag myrrade hela parasollet och så åkte det i soporna. Det var HELT täckt med myror, myrägg och små skalbaggar. I varje veck fanns det mera. Usch och urk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar