måndag 25 juni 2012

Promenad runt ön

I går var det golfdags för herrarna igen så dom åkte in till stan kl 8.00. Vi damer tog det lugnt på förmiddagen. Tja, jag tog hand om disk och röjde upp efter kvällen innan. I alla fall, kl 11 så gav vi oss av på dagens "äventyr"; att gå runt ön! Eilika fick cykla och Helen, Kate och jag gick. Vi hade världens tur med vädret. Mulet och lite kyliga vindar ibland men uppehåll. Precis när vi nästan var hemma igen så kom regnet. Bra timat! Inklusive ett fika stopp på Café Lustan så tog det oss 3 timmar. Ja, vi gjorde förstås flera stopp för att titta på både det ena och andra.


Helen är "sommarklädd"!






Lilla damen var inte riktigt på humör! Det blev en del diskuterande och lirkande mellan varven. Jobbigt med gäster och fest i så många dagar.






Hembakat och kaffe på Café Lustan! Mums!




Precis när vi hade nästan ätit färdigt vår lunch så kom herrarna hem. Dom fick sig en smakbit och varsin öl! Fullt i köket!


På eftermiddagen, utrustade med paraplyer, gick vi till Lotstornet för en guidad tur av pappa.





Inte perfekt foto väder precis men vi kan ju inte få allt här i världen! Ännu en dag med mycket nöjda gäster!

I dag har Tony och Kate börjat sin resa hem och Harald är på väg upp till Stockholm. Eilika började på Sommarkyrkan och Helen, Dave och jag ska åka in till stan och shoppa. Hoppas vi inte blåser bort. Julius håller ställningarna här hemma. Och ska han simma och basta förstås. I kväll blir det svensk falukorv till middag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar