måndag 4 januari 2016

Hemfärd

Så har det gått tre veckor och mamma och pappa sitter nu på flyget mot Köpenhamn via Doha! Vi har haft det så bra! Det är inga som helst problem att ha mamma och pappa på besök i 3 veckor. Det går alltid så smidigt och vi behöver inte hålla fullt program hela tiden. Detta var deras femte besök hos oss i Sydafrika!

Värmebölja har dom fått stå ut med dock. Värmen vägrar att ge med sig. Nu har vi haft runt 30C i snart en vecka. Jag tycker absolut att det räcker nu. Det är inte så kul när man blir genomsvett bara av att vika tvätt till exempel. Men mamma och pappa kommer hem till snöoväder om väderrapporten stämmer. Klass 1 varning för snöfall i östra Blekinge!

I går hade vi avskedsbraai! Jätte mysigt. Bubbel, bröd och olja och vinäger, porkrashers med citron i väntan på att kött och korv blev klart på grillen. 

 


Sämre avslut på semestern kan man ha!

Kvällen avslutades med Jönssonligan. Det blev den tredje Jönssonligan filmen på raken. Roliga filmer för alla åldrar. Till och med mormor skrattar!


Här satt dom i morse och drack sitt sista förmiddagskaffe för denna gången.


Eilika passade på att gosa en sista gång med mormor!

Det bästa av allt är att vi ses snart igen. Redan om dryga 2 1/2 månader! Vi flyger nämligen hem till Sverige över Påsk i år!

1 kommentar:

  1. Mysiga veckor ni verkar haft tillsammans. Blir lite omställning för dina föräldrar att komma hem hit. Blickar just nu ut över ett kallt hav och snöiga tak från mitt tjänsterum. Riktigt kallt! Blir riktigt sugen på lite värme. Vi har spanat resor på nätet för fullt senaste dagarna.
    Kul att ni kommer till Sverige på besök snart!
    Välkomna till oss !
    Kram Anette

    SvaraRadera