lördag 6 februari 2016

Lite mycket

Eilika har haft lite väl mycket läxa denna veckan. Det var nämligen engelska prov i torsdags. Provet var på ALL grammatik dom lärt sig i 4:an! Alltså sedan i augusti. Så måndag till onsdag har dom fått med sig rejäla bibbor med övningar hem. Och så den vanliga matteläxan på det! Blev lite för mycket och jag har ingen aning om hur provet gick. Hon hade matte prov förra veckan och det gick inte så bra. Men tydligen var det ett svårt prov för det var många i klassen som hade dåliga resultat. Dom som vill ska få skriva om det på torsdag. Det var ju ett plus i alla fall!

Äntligen har vi lyckats få bort örhängena som suttit i Eilikas öron sedan hon tog hål i december. Vi har försökt på alla möjliga sätt men knopparna på baksidan satt som berg. Gick in och frågade där vi tog hålen i veckan och hon gav mig tipset att sätta lite olja på bomullsrundlar och smörja in runt om och sedan hålla i både örhänge och baksida med bomullsrundlarna och sen dra av bara tusan. Det funkade! 


Eilika var inte riktigt övertygad innan "operationen"!


Nya lila discobollar i öronen! Snart ska hon även prova dom hon fick av mormor och morfar.
 

Idde träffade på en svart gris när vi lämnade Eilika på ridningen i onsdags. Mycket spännande!
 

Barbacka ridning!
 


Såhär ser man ut när man gör läxa en varm onsdagskväll!
 

I torsdags åt Harald och jag lunch på restaurangen på Fish Hoek beach. Fick se dessa två damer i 70-års åldern som boogie boarda! Dom var för söta!
 


Det blev middag på Dixies i torsdags. Cray-cray säger man här om någon eller något som är riktigt crazy.
 


Här har vi en annan som är lite cray-cray! Kolla hur han ligger med bakbenen.
 

Caesar tittar på TV!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar