onsdag 22 februari 2017

Hemma!

I´m back! Ber om ursäkt för att jag varit borta så länge. Men nu är jag tillbaka! Ligger ju nu liiiite efter så risken är stor att det kommer ett gäng inlägg på raken om senaste månaden.

Först och främst så är Julius hemma! Alltså hemma här hos oss i Sydafrika. Han kom för drygt 2 veckor sedan och flyger tillbaka till Sverige på måndag. Han behövde en time out, ja så modern är han, så han är här och vilar upp sig och äter upp sig! Mycket sömn i sitt pojkrum, mammas mat och framförallt mycket kärklek från sin familj har gjort susen. Vi har ätit middag hemma tillsammans och varit ute och ätit på restaurang. Passar på att skämma bort honom lite.  Det är så härligt att ha honom hemma! 

 

Frukost till en bortskämd son!
 
Han har ju en del kompisar som faktiskt bor här också. Hade ju lätt kunnat vara så att han inte hade några kompisar kvar eftersom i princip alla hans klasskompisar försvann ut i stora världen när dom gick ut skolan. Så han har hunnit med att träffa kompisar också. Det är så mycket lättare och okomplicerat att gå ut och träffa polare här. Man träffas och tar en öl, grillar hemma hos någon eller går ut utan att det behöver planeras långt i förväg. Lite mer laid back helt enkelt. Julius like!


Vi har fått se dessa två hitta tillbaka till varandra igen. Julius älskar sin syster över allt annat och Eilika avgudar sin storebror.
 

Lunch med mamma på Dixies.
 

Nära, bra service, god mat och fin utsikt!

I söndags var vi och såg den sydafrikanska DJ gruppen Goldfish i Kirstenbosch. Hela familjen gillar Goldfish och jag hade tur att få tag i biljetter. Dom var helt slutsålda men fick tag i 4 stycken från en kille som sålde via Goldfish Facebook sida. Lycka!


Skål önskar familjen Kruger (ja, Eilikas öl ÄR alkoholfri)!
 

Ett riktigt Goldfish fan!
 

Efter en god picknick drog konserten igång!  


Fantastisk plats att gå på konsert på! 


En MYCKET nöjd Eilika! Hon köpte Goldfish hörlurar för egna pengar! R600 kostade dom!

Lycklig mamma när sonen är hemma igen!
 




1 kommentar: