tisdag 9 september 2014

Han gjorde det!

För ca 1 1/2 timma sedan drog Harald, jag och framförallt Julius en lättnande suck! Julius klarade äntligen sitt teoriprov! Han har försökt ett par gånger tidigare och missat med något ynka poäng.

Innan han ens får börja övningsköra så måste han ha klarat teorin. Rätt smart tycker jag faktiskt! Tydligen så är provet rätt så knepigt. Frågorna är översatta från afrikaans till engelska och många frågor har mer eller mindre fler än ett rätt svar, men man måste ge det allra BÄSTA rätta svaret. Typ!

Nu inför denna gången så tog vi hit en handledare som gick igenom och förklarade allt för Julius under två timmar. Dom gick igenom vad vägmärken verkligen betyder och så vidare. Detta skulle vi gjort långt tidigare men vi har inte lyckats hitta någon. Absolut värt sina 230.- (ja, 230SEK för 2 timmars privatlektion i sitt eget hem!)! Han klarade det ju! Att ta teoriprovet kostar hela 22.-!

Nu har jag även fått rekommenderat en bra körskolelärare av teorikillen. Det är svårt att hitta guldkornen om man inte har kontakter eller frågar rätt personer. Finns en hel del som verkligen inte är bra och som siktar in sig på att lura folk.

Så nu ska det bokas körlektioner och i veckan får vi tillbaka Julius SAAB som varit på spa över vintern. Efter några lektioner med lärare så kommer han att även få övningsköra till och från skolan. Det blir några timmar per vecka!

 
Bra jobbat Julius! I kväll firar vi på Dixies!

1 kommentar: