onsdag 1 juli 2015

Söndag och måndag

I söndags var det traditionsenlig avslutning av Sommarkyrkan i kyrkan. Pappa skjutsade dit Eilika och mig och även mamma och Eilikas kusin Maximus följde med. Eilika satt med alla sina kompisar i kyrkan och med jämna mellanrum gick dom alla upp och sjöng. Prästen talade naturligtvis, ledare berättade vad dom hade gjort i veckan och det visades en film som några hade gjort. Det hela avslutades med glass på kyrkbacken. Väldigt lagom och trevligt!Eilika och kompisen Wilda!


Min farmor var på plats!


Min lilla sångfågel!


Här sjungs det med inlevelse!


 Sysslingar och kusiner! Hannah, Maximus, Eilika och Emmelie!

På söndag eftermiddag kom Harald hem från Varberg och hade med sig sin vän Calvin och hans fru Paula från Sydafrika. Solen kom också så det blev fika ute vid poolen. Middag inne dock då det blev lite kyligt på kvällen.

I måndags morse flög Harald upp till Stockholm över dagen för ett möte och Calvin och Paula hängde med. En snabbvisit i Stockholm tackar man ju inte nej till! Dom hann med en bussrundtur, ABBA museet och en snabb sväng i Gamla Stan. 

Jag fixade tvätt, packade och var inne en stan och gjorde ärenden inför vår USA resa.

Flyget landade på Kallinge igen 19.30 men just mellan 19.30 och 21. 30 är det ett långt uppehåll i färjeturerna ut till Aspö. Drygt att gå och dra i stan så Harald bokade in sjötaxi. Eilika och jag hämtade upp dom nere vid färjeläget på Aspö.Där, mellan det röda fartyget och Godnatt, kommer dom!
 Vacker kvällssol!


Södern!


Dom närmar sig!Framme!


Välkomna iland!

Det blev ingen gemensam aktivitet på kvällen. Harald hade en hel del att göra inför avresa på tisdagen och sydafrikanerna var nog rätt trötta och mätta på intryck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar