tisdag 17 januari 2017

Bokat

Nu går det fort! Dagarna bara flyger iväg! Det har gått 92 dagar sedan jag skrev att det var 245 dagar kvar tills vi flyttar. Men vart tog dom 92 dagarna vägen?!


 
Det är alltså nu 153 dagar kvar till flytt! 

Två viktiga saker har åtgärdats. Det är att bestämma oss för vilket bolag som ska få hjälpa oss med flytten av djuren samt bokning av flygbiljett till Eilika och mig. Det hänger ju liksom i hop. Vi måste veta vilket flygbolag djuren ska flyga med för att kunna boka våra biljetter. Nu har vi bestämt oss för, samt skickat in ett helt batteri med ifyllda formulär och dokument till,  Animal Travel Services. Fått rekommendation samt kontakt av en vän som flyttade tillbaka till Sverige i augusti. Sen visade det sig att dom var näst billigast också. Dom hade föreslagit att frakta djuren med Qatar Airways, vilket passar Eilika och mig bra eftersom vi flugit med dom dom senaste gångerna. Men vi ville även kolla alternativet Turkish Airlines. Fick svaret från Animal Travel Services att Turkish Airlines inte tar just schäferliknande hundar för dom härstammar från vargen! Tillåt mig småle! Det gjorde ju i alla fall valet enkelt! Det blir Qatar!

Qatar vann i flera avseenden faktiskt. Animal Travel Services föreslog just det flygbolaget, vi har bara 1 1/2 timmas mellanlandning i Doha och Qatar fixar att lasta om SAMT rasta djuren på så kort tid och flygbolaget har haft specialpriser, för resa ändra fram till mitten på december, om man bokade biljetter senast den 16/1. Vilken tur vi hade! Fick tag på varsin enkel biljett till Eilika och mig för knappt 6500.-, för båda!
 


Är ni redo djuren?!

Men vi håller ju inte bara på att planera! I lördags återtog vi vår pool! Den har ju varit ganska upptagen av gäster sedan i slutet av november :)





Vår badkille!

Och så har jag tvättat alla lakan och handdukar efter Julius och hans gäng. Det tog några dagar men nu är det gjort. 

Ja och så började Eilika skolan igen, efter jullovet, i måndags! Vi är tillbaka i vardagen sedan 2 dagar tillbaka. Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar