lördag 11 december 2010

Sommarlov

Nu har Julius sommarlov! I 5½ vecka! Väl behövligt.

Vi startade sommarlovet med en god lunch, bara han och jag, på Dixies. Han fick välja restaurang och då blev det Dixies.

Nu får vi se vad vi ska hitta på under 5½ veckor. Men han börjar med att simma Western Province Champs i dag t.o.m. tisdag. Han åkte med Astrid till UWC (i Belville, tar ca 1 timma att köra) kl 7 i morse. Jag fick nyss sms att han slagit pers på 50m bröst, vilket var det enda han simmade idag. Nu är han på väg hem igen. Denna gång hjälper Fredric till och skjutsar. I morgon och måndag och tisdag kör Astrid på morgonen och så hämtar jag vid lunch. I morgon får Eilika hänga med men på måndag och tisdag går hon på dagis. Går Julius till final så måste han vara på plats igen kl 16.00. Då får vi lista ut hur vi gör med skjutsningen.

Sedan kommer familjen Jefta från Aspö den 18/12 och stannar några dagar. Sen är det Jul. Fnular fortfarande på hur vi ska fira. Lungt och skönt blir det i alla fall. Samma med Nyår. Vi får se.

I början på januari ska vi åka upp längs Garden Route en vecka och på en dags safari. Ja, vi ska nog få tiden att gå!

Eilika slutar på dagis på tisdag. Sedan får vi se när vi inte orkar med henne längre. Tro dagis öppnar den 5/1.

1 kommentar:

  1. Matmissar vi hann med förra julen vi var i SA var bl.a att vi köpte en julskinka som var rökt, inte färsk, vi hittade aldrig kardemumma och det var sent att skicka från Sverige, saffran här är värdelöst och ingen pepparkaka här är jämförbar med svensk, så det är slöseri med tid och pengar på att ens leta efter det, man får baka själv. =)
    Hoppas ni får en bra jul! =)
    Kram/Lindah

    SvaraRadera