torsdag 26 april 2012

Får inte hända

I dag hände det som inte får hända! Julius "chaufför" kom inte i morse!

Harald lämnade huset tidigt i morse för att åka till Belville och träna i långbana. Han ska simma VM i Italien i juni och han tränar annars bara i kortbana. Jag hade bokat in Bron som skulle komma och skjutsa Julius till skolan klockan 07.20. Hon hade bekräftat per sms för några dagar sedan. Jag hade tänkt påminna i går men glömde.

Hade på känn att det skulle hända! Sms:ade henne 06.30 när jag kom ut ur duschen men inget svar. Ringde igen kl 07.00 men inget svar.

Ok, det var bara att planera för att hon INTE skulle komma. Sa åt Eilika att äta upp sin frukost och att vi skulle klä på henne. Hon var väldigt medgörlig dagen till ära. Jag tror hon förstod allvaret. Jag hann packa båda barnens lunchväskor, få på Eilika kläder och vi kom iväg två minuter senare än vanligt. Alltså senare än vanligt för Julius. För Eilika blev det 40 minuter tidigare än vanligt. Puh!

Så Julius kom till skolan i tid trots allt. Eilika fick en bilresa på ca 45 minuter innan skolan och hon var drygt 20 minuter sen. Men jag hade ringt skolan och förvarnat. Det var ingen fara för hela skolan var samlad i stora hallen för att fira rektorn som fyllde år.

Ja, jag hade ju inget annat val än att Eilika skulle bli sen. Julius måste till skolan i tid. Och allt gick ju bra! Har fortfarande inte hört från Bron. Kan ju ha hänt något. Vad vet jag. Tokigt blev det i alla fall! Vår vanliga "chaufför" Astrid kunde inte idag så det var därför Bron var inbokad.

Nu vet jag ju att det går om det skulle hända igen! Hemska tanke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar