tisdag 24 april 2012

Fusk, fusk, fusk

Japp, det har jag sysslat med sedan Påsk! Fusk alltså. Jag är förskräcklig! Men det har gått bra ändå, tro det eller ej. Men NU är det nya tag igen!

Jag pratar alltså om Beach 2012 (den svenska alltså. Den Sydafrikanska blev ju en katastrof!)! Jag har inte gått på gymet och jag har inte tagit mina power walks men jag har naturligtvis gått pilates 2 ggr/veckan som vanligt. Jag har ätit för mycket och sånt som jag inte "ska" och jag har druckit för mycket vin. Jag har fuskat ännu mer genom att inte fylla i min checklista. Men jag har vägt och mätt mig varje tisdag och fyllt i mina resultat och på något konstigt sätt har jag ändå lyckas gå ner och minska mina mått. Inte några dramatiska förändringar förstås men ändå. Men jag tänker ju hela tiden på vad jag stoppar i mig, det gör jag.

Men det känns så skönt att nu komma i vissa kläder som hängt i garderoben och retats i över ett år och känna att jag har kontroll och att det GÅR. Härligt! Jag har alltså gått ner 3,8 kg och tappat 4,5cm i midjan, 4cm över höfterna, 5cm från bysten och 2,5 cm från vardera lår sedan jag började. Jag är nöjd och ännu mer nöjd ska jag bli!

För i går var jag på gymet och idag har jag promenerat och fyllt i min checklista ordentligt! Lyckas jag gå ner 2 kg till innan vi reser hem till Sverige i mitten på juni så blir jag mer än nöjd! Och jag tror nog att jag ska kunna hålla vikten även över semestern, mer eller mindre. Vi, jag vi äger det faktiskt, har ju ett fantastiskt fint gym på Aspö och promenadstråk finns det ju gott om. Jag SKA prioritera att motionera. Jag SKA!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar