tisdag 3 april 2012

Vår 16-åring

I dag fyller Julius Erik Kruger 16 år! Vår långa kille, på 185cm, har verkligen blivit stor!

Vi sjöng för honom i morse, men inte allt för tidigt eftersom det är Påsklov. Den stackaren fick inga paket dock! Nej, det är faktiskt inte så synd om honom. Han har redan fått sin biljett till Avicii i lördags och innan han åkte till George så fick han bok nr 3 av Eragon böckerna, på engelska, och två par shorts. Han behövde båda när han var i väg så det fick bli födelsedasgpresent i förskott. Harald flyger till Sverige på måndag och när han kommer hem igen så har han med sig en OnePiece och ett gäng Björn Borg kallingar också. Jag har beställt via nätet och Harald tar med sig hem. Så han har fått och får så att det räcker!

Till frukost bjöd den ömma modern på amerikanska pannkakor och lönnsirap. Sen hade vi bokat bord på The Food Barn i Noordhoek till lunch. Eftersom båda barnen är lediga så tyckte vi att en lunch passar bättre än middag. The Food Barn har fantastiskt god mat och vi gick därifrån proppmätta och nöjda. Nu på kvällen har vi ätit min goda tomatsoppa. Något annat hade vi inte plats med i våra magar. Men jag dukade fint med vit duk och fin porslinet.

Nu i kväll KANSKE han ska träffa några kompisar men det är lite osäkert. Blir det inte av så blir det fotbollskväll, popocorn och öl  med Zlatan och pappa i stället. Inte helt fel det heller!

Nedan ett urval av bilder på vår snygging. Både som mycket liten, lite större och från idag. Ohhhh, vad han älskar mamma nu när jag läger upp dessa bilder! Hihihi!


Badkille på stranden i San Diego.


Utklädning med finska vännerna Karoliina och Eleonoora.


Nu är han faktiskt längre än pappa!


Mycket vanlig syn när Julius var liten. Bula och blåmärke i pannan. ALLTID!


Rekar efter bostad i Polen, 7 månader gammal.


Storsimmaren när det begav sig. Startpallarna var för höga och läskiga. 
Bättre att ta det säkra före det osäkra!

 

Fika i Vaxholm direkt efter skolavslutningen i 1:an!


Tandlös!



Så här såg han ut i dag på lunchen! 


Tänkte skriva snygging men..........


Och har mamma skvallrat för restaurangen så får man så här fint dekorerad dessert tallrik!

Hoppas du är nöjd med din dag Julius?! ÄLSKAR DIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar