måndag 23 juli 2012

Eilika har fått betyg

Då vi inte var här sista veckan innan Eilikas skollov så fick jag hennes betyg idag. Och hon har varit jätte duktig! Se bara! Klicka på bilden så blir den större.

Betygsskalan är 1-7. Där 7 betyder Outstandng Achievemnet, 6 Meritorious Achievemnet, 5 Substantial Achievement, 4 Adequate Achievement, 3 Moderate Achievement, 2 Elemantary Achievement och slutligen 1 Not Achieved.



Eilika har alltså sammanlagt betyg i engelska 5, afrikaans 6 och matte 6! 


Och så kommentar från fröken och rektorn!

 Idag har hon gått första dagen i skolan efter sina 5 veckors ledighet. Hon var sprudlande glad att gå till skolan och blev varmt välkommen. Hela klassen kom och kramade henne. Tydligen har barnen jobbat med olika länder när hon var borta. Det skulle redovisas idag. Vet inte riktigt hur avancerat det var men Eilika fick i vilket fall som helst berätta om Sverige. Hon satt framför hela klassen (25 barn) och berättade om Sverige! Undrar vad hon sa?! Tydligen hade hon sagt att svenskar är duktiga på tennis i alla fall. Måste fråga fröken i morgon. Modigt av henne i alla fall! Kanon att om börjar med muntlig framställning så tidigt.

Det du pappa Harald! Vilken dotter du har!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad kul! Vi har sparat våra tjejers första betyg med skriftliga omdömen som de fick när de gick i engelsk skola under våra år där, och de är sååå roliga att ta fram och sitta och minnas!
    Det där med tennisen var ju rätt kul, undrar om hon vet något som inte jag vet!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag var själv förvånad över just tennisen. Vet inte var hon fått det från. Kan ju varit fröken som assisterade lite och FÖRR så var ju Sverige kända för att ha duktiga tennisspelare.

      Radera