lördag 11 maj 2013

Fullspäckad dag

I torsdags eftermiddag kom Jacqueline för att bo med oss sina sista dagar i Sydafrika. Hon reser hem till Tyskland på måndag, efter 10 veckor i Sydafrika.

I dag började vi med att åka till Masi med färg till Eunice. Sen körde vi Chapmans Peak och längs Atlant kusten in till Sea Point i Kapstaden för att hämta Jacquelines kamera som hon glömt i bilen när hon kom hit. Några vänner tog den med sig till Kapstaden. Fantastisk vacker höstdag och hon hade inte åkt Chappies så det passade bra. 


Noordhoek beach!


Jacquline och Eilika med Noordhoek beach och Kommetije i bakgrunden.


Chapmans Peak


Hout Bay



Hon kommer sakna Sydafrika!



Vi hämtade kameran och sedan körde vi vidare till Kirstenbosch Botanical Garden. Smarrig lunch och sedan gick vi runt i den fantastiska trädgården. Alltid något som blommar där. Alla tider på året.





Lilla E poserar









Höstfärger och klarblå himmel


Inte bara blommor!














Det är så rogivande att gå runt i Kirstenbosch och så mycket att se. Vi var hemma igen vid 15.30-tiden. Nöjda med dagen!

Nu ikväll har vi varit inne hos grannen Sally på god och trevlig middag. Hennes äldsta son Carl var även där. Mycket trevligt och gott! Nu är jag trött! Tack och godnatt!

1 kommentar:

  1. Hout bay - så vackert. Där bodde vi en semestervecka vid påsk 2007.
    Längtar ofta tillbaka till Sydafrika och hoppas få möjlighet att resa dit igen. Vill se valarna i oktober (är det väl?).
    Tack för trevlig blogg.

    SvaraRadera