söndag 5 maj 2013

Prinsesskalas och marimba band

I går var det ÄNTLIGEN dags för bästisen Amy-Lees 8-års kalas! Prinsesskalas på Casa Labia Café i Muizenberg. Morgonen ägnades åt bad, blåsa hår, rulla upp håret på spolar, måla naglar, lite makeup och så påklädning och fastsättning av prinsesskrona. Hon var allra sötast med rullarna I håret. När vi tog ut dom så halkade lockarna ur hennes nytvättade, mjuka och hala hår med en gång. Men prinsessan var nöjd ändå. Puh!


Ville först INTE vara med på kort.



Men när jag sa att vi måste ju ta kort och visa pappa när han kommer hem så gick det galant!



Färdig för prinsesskalas! Utan lockar!

Lämnade henne hos Amy kl 11.45 och Harald hämtade hem henne igen 15.30. Inga 2 timmars kalas här inte!

När jag droppat prinsessan susade jag till Fish Hoek för att köpa färg till Eunice hus. Japp, hon har fått nyckeln till huset. ÄNTLIGEN! Mer om detta i ett senare inlägg. Sen hem igen för att hämta upp Julius. 

Julius skulle spela marimba med skolans marimba band på African Festival i Claremont. Off we go! Marimba bandet deltog och några elever från skolan ställde upp som mannekänger bland annat. Även rektorn kom, en lördag eftermiddag, för att kolla in sina elever. Härlig stämning bland dessa ungdomar. Fantastiskt att se dom ha så roligt och att dom är från så många olika länder, religioner och kulturer, men ändå alla stolta AISCT elever!


Tjejerna i sina fina afrikanska kläder.


Wakisa, till vänster med halsduk runt huvudet, tillhörde inte mannekängerna!



Hela gänget som deltog i African Festival.


Kemi, i mitten med den vackra rosa hatten, arrangerade festivalen. Hon har tidigare haft 2 pojkar i AISCT men har fortfarande bra kontakt med skolan.

Jag filmade även när marimba bandet spelade. Mest för mamma som så gärna vill se. Men det tar EVIGHETER att ladda ner filmen. Kanske gör nytt försök senare. Lite assistans från sonen kanske. 

Efter marimba spelandet körde vi och hämtade lite, mycket sen, lunch på Spur och sen körde jag Julius till Mark. Han skulle dit på braai och sedan sova över. Vidare över bergen till Eunice för att lämna över färg. Full rulle i Masi på en lördag eftermiddag. Ja, full kaos i mina ögon. Jag lämnade bara över färgen, och en stor påse apelsiner, för att sedan köra hemåt igen. Ska komma och titta på huset i veckan.

Sen lugn kväll med prinsessa och make!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar