måndag 29 augusti 2016

Senaste veckan

Tömmer telefonen på bilder och noterar att det fanns visst flera blogginlägg bland senaste veckans bilder! Det blir ett samlingsinlägg istället!

I onsdags fick Eilika rida barbacka OCH barfota! Hon skulle nämligen få rida Dandy i dammen! Ridläraren var utrustad med en handduk om det skulle behövas. Men det blev bara ett magbad för Dandy och ett fotbad för Eilika. Lite läskigt om Dandy skulle få för sig att lägga sig i dammen tyckte Eilika. Och jo, han försökte några gånger!


Barfotaridaren!
 

Idefix var däremot överlycklig! Han kunde till och med springa i bäcken!
 

Dammen har fyllts på efter vinterns regn!
 

Blöt mage och blöta fötter!

I torsdags åkte Harald och jag till Makro för att köpa en ny torktumlare. Tur att man har bott här i några år och vet att man inte ska ge sig i första taget. Efter att först fått höra från tre olika personer att just den torktumlaren har dom inte inne, den fjärde sa att vi kunde beställa men den femte informerade sedan om att jo dom hade 10 stycken på lager! Suck!

På vägen hem från shoppingen, det blev en hel del annat shoppat också, så stannade vi i Muizenberg för att äta lunch. Inte helt fel om jag säger så!
 

Utsikten från vårt bort på restaurangen.
 

Fantastiskt god mat! Tiger´s Milk rekommenderas  varmt!


Restaurangen till höger i bild.
 



Vackra Muizenberg  beach!


Eilikas och min eftermiddagspromenad med Idefix igår! Vårt hus till vänster i bild.
 

Det blommar!
 


Vår flower boy!





Och flower girl!
 


Snacka om växtkraft!
 

Häftigt sätt att växa på.

Nej nu ska jag beställa en taxi för vidare färd mot flygplatsen och vidare, via Doha, Köpenhamn och Kalskrona till ASPÖ! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar