lördag 17 september 2016

I Eilikas värld

I Eilika's värld handlar det mesta om kompisar, skolan, hästar och att leka och spendera tid vid sin iPad eller MacBook. 

Hon har ganska långa skoldagar, börjar klockan 8 och slutar 14.50. Hon har lång väg till och från skolan, ca 30-40 minuter enkel väg med bil.  Och hon har någon typ av aktivitet efter skolan 3 utav 5 skoldagar. Tisdagar extra matte, onsdagar ridning och torsdagar Pop Vocals (sång). På vardagarna har hon läxa varje dag. Tar mellan 30 minuter till 1 timma. Matte och engelska varje dag och ibland även välskrivning (skrivstil).

Så hennes lediga tid är viktig för henne och hon trivs allra bäst med att mysa i sitt rum. Om hon inte leker och har sleep over med Amy förstås. Det slår det mesta!

Idefix är förstås också väldigt viktig för Eilika och även Caesar.


Amy och Eilika målar!

Ganska ofta tar vi eftermiddagens hundpromenad tillsammans, på väg hem från skolan, runt det stora fältet. Bra sätt att göra av med lite överskottsenergi och rensa hjärnan efter skoldagen.





Kravlös kärlek!

Eilika klarar sig bra i skolan och är mycket omtyckt av lärarna. Hon är en omtänksam tjej som starkt ogillar orättvisor och elakheter. Hon blir väldigt ledsen när någon är elak.


Nu i september har hennes musiklärare utsett henne till hans Student of the Month! På väggen vid entrén till skolan hänger denna beskrivning över varför just hon blivit vald. På måndag är det samling i Parthenon och då ska hon även få diplom!
 
 

Mrs Tennant (Eilika´s extramattelärare) och Eilika har väldigt roligt på matten. Eilika får alltid popcorn som hon mumsar på samtidigt som hon jobbar med matten. Hjälper till att hålla koncentrationen!
 


Och så Eilika´s paradis på jorden! Stallet där hon rider!
 

Red ut tillsammans med ridläraren i onsdags.


Eilika på Silver Dollar!



Avstigning!

Ja så ser Eilikas liv ut! Mer eller mindre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar