tisdag 8 september 2009

Sålt!

Skrev på papper i lördags! Huset är sålt! Efter 4 visningar totalt. Det blev 2 extra visningar för två par som missat ordinarie visningar. Tur att jag inte hann ställa tillbaka alla saker och att citronerna höll sig fräscha! ;)

Huset måste förstås besiktigas först innan man kan känna sig helt säker men det blir på fredag. Såååå skönt!

En snabb men ändå seg budgivning. Första budet den 1/9 och den 4:de var det klart men detta efter totalt 21 (!!) bud! Totalt 4 budgivare och alla klämde i med hela 25 000.- åt gången.

Vi fick ut vad vi hade förväntat oss så vi är nöjda. Ser man på vad vi köpte huset för för 5 år sedan, hur mycket pengar vi lagt ner på huset och vad vi nu fick ut så är det riktigt bra.

Inflyttning för den nya familjen (mamma, pappa och tre barn mellan typ 2 och 10 år) blir strax innan jul. Vi hoppas att vårt bohag kan packas runt den 17 december och att vi lämnar över nycklarna den 18 december. J går sin sista dag i skolan den 18 men sen tar vi första etappen. Till Aspö! Den 4/1 går planet till Kapstaden från Köpenhamn.

Läste förresten på lite extra om vad som krävs för att ta in katten till Sydafrika och fann då att han MÅSTE komma in i landet som in-checkat bagage, annars är risken att han inte får komma in alls. Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar