söndag 21 mars 2010

Besök

Nu har mamma och pappa kommit! Resan gick bra och jag var och hämtade dom på flygplatsen i fredags kväll. Dom landade inte förrän kl 23.00 och så har vi ju ca 50 min att köra för att komma hem. Sedan satt vi och pratade över en drink till klockan var två på natten!

När vi vaknade så blåste det inte längre men däremot var det hel mulet. Lite snopet! Men det var ju inte direkt kallt. Lite drygt +20 C. Vi började dagen med att åka till Longbeach Health Center för att lämna in Eilikas urinprov. Japp, hon hade urinvägsinfektion! Men nu får hon penecillin och mår bättre.

Sedan körde vi vidare till Immhof Farm där Eilika fick sitt lustmäte av att klappa djur och leka. Avslutade med en fika och klappa kameler! Körde sedan vidare genom Kommitje och Scarbourogh för att fortsätta hemåt.

Åt lunch hemma och slappade lite. Jag tog en tur till till Sunvalley för att hämta upp Eilikas medicin. Mamma och pappa njöt av solen (som kommit fram)!



Avslutade dagen med grillade boerwoers och ugnsbakade örtpostatisar och naturligvis en flaska gott rött!

Idag var planen Tafelberget men det var mulet hela förmiddagen! Åt god lunch på Dixies och sedan tog vi Boyes Drive över bergen för att bege oss mot Tafelberget. Men så snart vi kommit över på andra sidan såg vi ett tjockt molntäcke över hela Tafelberget. Alltså ingen idéa att ens åka upp. Så vi körde tillbaka över bergen via Ou Kaapseweg och fortsatte till Boulders Beach för att titta på pingvinerna istället.

Nu lös solen och det var varmt och skönt! När vi kom hem njöt vi av en kopp kaffe, solen och utsikten på baksidan.

Får se hur vädret blir i morgon. Ska blåsa mer men kanske mindre moln.

1 kommentar:

  1. Hej vännen! Vill bara skicka "SAKNAR DIG" och hälsa så gott till Ellinor & Svenne. KRAMAR, kusin Ika

    SvaraRadera