lördag 13 mars 2010

International Day

I går kväll sov Julius över hos familjen Anotonsson i Noordhoek. Julle och 3 tjejer! Dom var på bio först och sedan var det tydligen mer film när dom kom hem. Och kuddkrig! Dom lär inte ha somnat förrän efter två på natten!

Jag hämtade upp alla 4 i dag vid halv tolv för att åka till skolan och gå på International Day. Mamma Antonsson tävlade i hästhoppning och pappa Antonsson var i Sverige.

Tyvärr hade Eilika lite feber fortfarande så hon och Harald fick stanna hemma. På International Day lagar föräldrarna mat som dom bidrar med och som sedan serveras i stora tält på skolan. Mar från alla jordens hörn med andra ord! Vi hade inte engagerat oss detta första år men nästa år blir det helt klart chokladbollar (kan nog inte kalla dom negerbollar ;) ) från familjen Kruger. Trevlig tillställning med en del jippon. Tyvärr känner vi ju inte så många ännu och jag var ju där själv med en rejält TRÖTT son. Men vi lyckades spendera R50 och fick i oss lite asiatisk och amerikansk mat. Europa stod för dessert och kakor. Men Julius var som sagt var inte så sugen.

Vi stannade en lite stund men sedan körde vi hemåt via Pick-n-Pay (typ ICA) i Longbeach för att handla mat. Lördag = tvär tjockt med folk! Men vi överlevde och fick tag på det mesta på listan.

Ikväll har vi firat lördag med god middag och vin. Grillade fläskkotletter med färsk timjan, örtpotatis och hemgjord rödvinssås. Nu hörs Bond-temat från vardagsrummet och Julius har tänt ALLA ljusstakar. MYS! Eilika har nog snart fått besök av John Blund så att även jag kan gå och titta på Bond.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar