söndag 14 mars 2010

Cykletävling

Idag gick världens största cykeltävling av stapeln utanför våra fönster! Cape Argus Pick-n-Pay Cycle Tour 2010! Över 30 000 cyklister från hela världen var anmälda. Vi såg den första klungan strax innan sju utanför sovrumsfönstret. Starten gick inne i Cape Town kl 6. Sedan kom dom i klungor i en strid ström ända fram till klockan var över ett. Och blåste gjorde det ju naturligtvis på dom stackarna. Ca 14 m/s. I går var det nästan vindstilla!








En som inte cyklade men som däremot flög var Harald. Eilika och jag skjutsade honom till flygplatsen kl fyra. Som tur var så var vår Main Road öppen igen och kunde vi ta en alternativ väg då delar av Ou Kaapse Weg var avstängd pga av cykeltävlingen.


Så nu är jag gräsänka, i främmande land, i hela 10 dagar. Men vi har laddat med två olika "chaufförer" som ska hjälpa mig att skjutsa Julius till och från skola och träning. Och på fredag kommer ju mamma och pappa!


Har en hektisk vecka framför mig. Ensam med barnen, olika hanverkare som kommer för att äntligen göra färdigt vårt kontor och så en del fixande innan våra första och viktigaste gäster kommer. Full rulle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar