söndag 22 augusti 2010

Kallor och vin

Idag har vi varit i vindistriktet och provat och köpt vin. Behövdes fyllas på i hyllan. Harald, Eilika och jag åkte. Inte så bra väder men det gör inget när man provar vin. Rätt mysigt att sitta inne och dricka vin och bli omhändertagen när när det ösregnar ute.

Eilika tycker det är jätte mysigt att åka på vinprovning. Vi har med oss kritor och papper så hon kan rita om hon har tråkigt. Men för det mesta knaprar hon kex och utforskar vingården.

På väg till Stellenbosch, längs med R310, blommar nu fullt med vita kallor. Hade ingen aning om att dom växte vilt här. Så vackert. Eftersom våren är på ingång så kan man nästan jämföra kallorna med snödroppar eller kanske vitsippor.

Vi åkte ju samma väg igår men då ösregnade det och var nästan mörkt när vi var på väg hem. Men idag hade vi uppehåll så jag lyckades få Harald att stanna så jag kunde plocka med mig en fin bukett på 10 kallor. Se nedan. Vi har faktiskt en stackars kalla i häcken på baksidan. Ska nog fixa lite fler. Dom är ju så vackra!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar