onsdag 21 september 2011

Bästa storasyster

I går landade min storasyster Barbara! Har verkligen sett fram emot att hon ska komma och nu är hon här! Tyvärr hade vi lite mulet igår så hon fick inte se den i vanliga fall så vackra inflygningen till Kapstaden. Men man kan ju inte få allt! Däremot fick hon se valar, om än på håll, redan första dagen!

I dag var jag på min pilates på morgonen och sedan tog vi en fika på terrassen. Efter det åkte vi till Longbeach Mall för att uträtta lite ärenden och sedan till Flapping Fresh för att handla fisk till middag.

Sen fortsatte vi till Imhoff Farm för att äta lunch på Blue Water Café. Vi åt varsin härlig macka och njöt av solen och utsikten. Barbara fick även se afrikanska vilda djur ;) Bland borden spatserade två tuppar och en höna! :)




Det mycket "vilda" djuret!


Utsikten från vårt bord. Longbeach, Chapmans Peak Drive och Hout Bay.


Barbara undrar var brödet finns?! Det fanns under allt det goda pålägget.


När vi ätit vår goda lunch körde vi längs Atlantkusten och förbi Kommetjie, Scarborough och ner mot Simonstown förbi Red Hill. På bilden False Bay, Hottentot Holland Mountains och Simonstown.

Sen var det dags att skjutsa och hämta barn. Men på vägen hann vi med ett antal vackra vyer. Nu har vi ätit  tomatfisk och pressad potatis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar