söndag 4 september 2011

El-chock

Min vetenskapliga test är klar! Elementen stängs AV!

Dessa 5 uschliga element kostar oss alltså R262/timma! Randen är alltså ungefär lika mycket värd som en krona. Mer eller mindre!

Vilken fantastiskt bra investering vi gjorde förra året när vi installerade elementen! NOT! Enligt reklam och Econoheats hemsida ska dom dra väldigt lite energi. My ass!

2 kommentarer:

  1. HJÄLP, vad dyrt!!!
    Vi har AC som även värmer... funkar superbra, värmer upp snabbt och värmen stannar ett bra tag i rummet. Nu vet jag visserligen inte vad den drar, eftersom elen ingår i vår hyra, men våra hyresvärdar har inte klagat på hela vintern i alla fall. :) Kanske nått att byta till innan nästa vinter?
    Kram/Lindah

    SvaraRadera
  2. Erat största problem är fönsterna,taket och allt tjuvdrag alla hus i SA har.Det kan kvitta vad ni använder för uppvärmning, så länge allt är oisolerat! Byt fönster! Täta dörrar osv. Precis som i Sverige.En luftvärmepump är inte heller att tänka på, då den är avsedd för betydligt kallare klimat.Den kommer att starta&stoppa 1 miljon ggr/dag= mycket kort livstid. Varför inte elda med ved, när det blir lite rått i huset? Mvh/ Lars

    SvaraRadera