torsdag 8 september 2011

Någon fyller år idag, vem kan det va?

Jo, Harald fyller år idag! Hipp, hipp HURRA!

Stort GRATTIS till min älskade man och bästa vän! 




Harald blev, enligt tradition, grattad på sängen strax efter 06.30 i morse. Vi var en ljuvlig skara som sjöng vårt allra vackraste. En glad fru, en MYCKET sömndrucken tonåring med falsk basröst och en liten tjej med mycket liten röst. Födelsedagsbarnet fick några fina presenter av sina barn. En fin ram med foto av Eilika och en spännande tidsskrift om Andra Världskriget av Julius. Och så en hel hög med teckningar från Eilika förstås.

När paketen var öppnade så gick jag ner till gästrummet och hämtade min present. 

Varsågoda! Möt Whiskey!
   


Whiskey är en glad och pigg vit-kindad nymfparakit! Han bor nu i sin fina bur på kontoret och håller husse sällskap. Katten Mosquito tycker han ser mycket god ut, men vi har sagt till på skarpen så snart han närmat sig buren, så nu går han omvägar runt den istället.

Harald råkade säga, för några veckor sedan, att han saknade sin nymfparakit Hobbe som vi hade när Harald pluggade. Hobbe brukade sitta på Haralds axel och nafsa honom i nackhåren när han pluggade. Genast fick jag naturligtvis idéen att han skulle får en ny fågel i födelsedagspresent. Nu jobbar vi ju hemifrån så Whiskey får ju sällskap hela dagarna.

Blev Harald glad för sin present då? Ja, mycket glad verkar det som. Just nu är Whiskey kanske lite väl högljudd men han lugnar nog ner sig när han känner sig mer hemma. Vi får se hur det går när Harald ska ha sina Skype konferenser :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar