torsdag 10 juli 2014

Bröllop-del 2

Här kommer fler bilder från bröllopet i lördags mellan min systerdotter Elin och Leif. Det fanns ju så mycket att ta kort på och jag måste ju bara dela med mig.


Wången, med värdshuset, logibyggnader och stall.

Vi var ju tvungna att gå och hälsa en extra gång på brudparets fina hund Nicki. Hon stod bunden tillsammans med några hundkompisar i synhåll från festen. Hon var så duktig!


Vilken lycka! När brudparet stigit ur vagnen vid värdshuset så fick alla barn åka med på en tur. Ja, ni ser ju vem som tog platsen bredvid kusken!

Här operation avlägsnande av släp!

Barnen tillbaka från sin häst och vagn tur.




Fantastiskt vacker dukning!

Gudmor Gabriella med guddotter Elin och gudmor Elin med guddotter Eilika!

Tjejen som Eilika köpt brudklänningen från kommer från Ryssland och var även bjuden på bröllopet. Hon ställde sig upp och sjöng en fantastiskt vacker sång på ryska under middagen! Vilken röst!

Sången var uppskattad av ALLA!

Bröllopstårtan!

Det blev ett antal klirr i glasen så att brudparet var tvungna att ställa sig på sina stolar och kyssas!

Haha! Brudgummen har lämnat sin brud och lokalens alla män passar på att pussa bruden!

Tärnan Inga höll ett fint tal!

Och brudens mor!

Här ställs det en rad frågor angående vem som gör vad i förhållandet. Här var dom visst inte så ense men generellt så verkar dom känna varandra rätt så bra. Dom fick hålla upp respektive sko för den dom upplevde gjorde vad.
 

Middagen avklarad och brudparet kan slappna av ännu lite mer. Här tillsammans med Harald ute på terrassen. Kola in utsikten!

De lyckliga tu!

Hmmmm, vart är bruden på väg tro?!

Framåt kvällen så tog Harald, Eilika och jag med oss Nicki upp på berget bakom anläggningen på en välbehövlig promenad.  Kyrkan och sjön!


Glad hund som fick springa av sig lite!

Harald och Nicki med kyrkan i bakgrunden.



Dom tre bilderna här ovan är tagna strax efter midnatt. Det är så häftigt med detta ljus!

Dagen efter bröllopet bjöds det på brunch på förmiddagen men vi hann tyvärr inte stanna. Vi skulle vidare ner till Stockholms trakten och hade ca 50 mil att köra. Vi gav oss av efter frukost när dom flesta fortfarande sov. Road trip del 2 kommer i nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar