söndag 26 juni 2016

Vilken dag

Man trodde knappt man var i Sverige! Sol, värme, poolbad och smarrig lunch. 

Lillasyster och systerson kom på förmiddagen och stannade till eftermiddagen. Barnen var i poolen i princip hela tiden. Och även vi vuxna spenderade en hel del tid i det ljumma vattnet. Perfekta 27C i vattnet. Till och med syrran och jag badade flitigt! Maximus tog sina första simtag utan armpuffar. Det är vattenvana som är nyckeln till att lära sig simma!

 


När det var dags för lunch så klädde vi på oss och tog en promenad upp till Toppas vid hörnan. Där serverades det thaimat dagen till ära. 
 

Flaggorna vajar i den varma vinden.
 

Det fanns till och med bord och stolar under tälttaket.


Vilken lyx att kunna köpa thaimat på Aspö! Inga köer och snabb service. Det var en strid ström som kom hela tiden. Många fick med sig maten hem i lådor.


3 små rätter för 70.-. Jätte gott!
 

Efter lunchen så hällde jag upp fläderblomssaften! 

Efter lite mer sol och bad gick vi in för att duscha och piffa till oss. Klockan 17.00 tog vi färjan in till stan för middag hos familjen Gladher. Gå-bort-present fick bli en flaska nygjord saft och en bunt rabarber från trädgården.
 

Det syntes i ansiktet på vissa att hon spenderat en hel dag i poolen!
 

21.30 färjan hem till Aspö igen, efter en mycket trevlig kväll!

Mörka moln både i går kväll och idag, men inget regn ännu. En varm och klibbig natt och vare sig Harald eller har sovit speciellt gott. Varma nätter är ingen hit!


2 kommentarer:

  1. Igår var det verkligen högsommar, och det kändes som att man var utomlands. Helt ok med lite regn idag ;)

    SvaraRadera
  2. En av de där svenska sommardagarna det gäller att ta tillvara på.

    SvaraRadera