tisdag 9 november 2010

En vit, en mulatt och en svart

Vad ska hon skriva nu?! Snart förstår ni.

I lördags hade Julius fest! Han hade bjudit in alla 8:orna från skolan. Dom är drygt 20 och dom flesta kom.

Vi ägnade lördagen åt att handla och fixa party stämning. Jag tror vi lyckades! Vi flyttade ner ytterligare en sittgrupp till poolen, satte på alla dynor, la ut massor med filtar, ljuslyktor, facklor och Julius gillrade upp stereon med högtalar på poolhusets tak. Inne tände Julius en brasa i braaien och satte fram ljusstakar. Extra handdukar på toa och påfyllnad av toapapper. På TV:n rullade en film. Värsta pary stället!

Kl 18 började partyt men jag tror inte dom första kom förrän strax efter halv sju. Intressant! Sista killen kom 20.30 (utan förvarning att han skulle bli sen). Lite annorlunda mot hemma. Snacks och läsk i massor var framdukat och efter en stund kom Harald med ett helt batteri pizzor från Dixies. Musiken i fullgång och studsmattan användes flitigt.

Vi hade order om att hålla oss undan och dra för gardinerna. Jag tjuvkikade bara lite! Kl 23.00 slutade partyt och strax efter var dom flesta ungarna borta. Jag tror att Julius och hans skolkompisar var nöjda.

Två killar stannade kvar och sov över. Dami och Leo. Dom drog ut madrasserna från gästrummet ut till soffan och så låg dom där alla 3 på rad och tittade på film och snackade. Dom var riktigt söta trots att dom är truliga tonåringar.

En vit (Julius), en mulatt (Leo) och en svart (Dami)! We live in the Rainbow Nation!

Söndagen blev en rejäl städdag! Måste ju verkligen städas noga då svärmor med syster och svåger kom i måndags. Och dom ska ju bo nere i gästvåningen. Men vi hjälptes alla åt så det gick bra. Julius var verkligen duktig både på lördagen och på söndagen. Vi skojade och sa att han och jag skulle starta en festservice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar