söndag 21 november 2010

Medaljören

I fredags kväll och igår simmade Julius Vineyard Spring Gala i Strand.

Tävlingen började kl 18 i fredags och insimmet kl 17 och det tar en timma att köra till Strand. Så Jag hämtade Julius i skolan strax innan 15 när han slutar och så full fart hem där jag hade förberett middag. Harald och Julius åt på 30 minuter och sedan iväg. Fredagens lopp resulterade i 2 pers på 100 fritt och 100 bröst. Hemma igen strax innan 22.00.

I går började tävlingen kl 9.00, alltså åkte dom hemifrån kl 7. Julius simmade om möjligt ännu bättre på gårdagens grenar.

Kom hem med 3 medaljer och 4 pers! Silver i 200 bröst och brons i 200 medley och 400 medley. Mycket stolt mamma och pappa! Hemma igen strax efter 17.00.

Det verkar verkligen ha lönat sig för Julius att flytta upp en grupp. Han har sedan 3 veckor simmat för Coach Hilton i Performance Squad. Lite längre att köra för oss, dom tränar på UCT (University of Cape Town) men som sagt det verkar ha satt fart på Julius utveckling rejält.

Jag är verkligen stolt över honom! Han har långa dagar med skola och träning. Här skulle det ju passat med ett foto på medaljören men det missade jag tyvärr. Kanske kan få honom att ställa upp lite senare. Men det är tveksamt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar