söndag 28 november 2010

Nativity Play

I går hade Eilika sin julshow på dagis. Jag åkte och lämnade en lite febrig och snuvig men mycket spänd och lycklig liten blivande ängel kl 9 i går morse. Vi hade satt 4 flätor i håret över natten så när vi tog ut dom på morgonen hade hon fått riktigt ängla hår! Hon var nämligen ängel, med vit klänning, vita vingar och guldglitter i håret.

Kl 10. började föreställningen. Harald, Julius och jag satt bänkade på dom små stolarna tillsammans med MÅNGA andra föräldrar och syskon.

Teacher Vicki hälsade välkomna till Waters Edges Nativity Play. Hon bad oss vara mycket tysta för barnens röster är väldigt små, inte som ute på gården.

Alla barnen var helt otroliga! Så jätte duktiga! Dom talade tydligt och klart och med konstpauser insatta. Dom hade fått order om att dom skulle titta upp på en ventil på väggen när dom pratade och att dom skulle räkna tyst till tre mellan varje mening. Alltså var det inga barn som tittade ner i marken när dom pratade eller för fort. Förvisso såg man deras små munnar räkna tyst till tre men dom var verkligen duktiga. Och många sånger har dom lärt sig. Dessa barn är alltså mellan 4 och 6 år! Har nog aldrig varit på en så underhållande och bra föreställning av barn!

Teacher Vicki!

En vacker och lycklig ängel!

Några herdar och dom vise männen.

En liten åsna, Josef, Maria och en hel rad med änglar i alla kulörer.

Som hon har sjungit hemma. Hon har ju inte alla ord rätt men hon har lärt sig många sånger.

Man ser på ögonen att hon inte är helt frisk.

Nu har Jesusbarnet fötts!

Änglar!

Några små lamm.

Herdarna.

Väldigt små och söta kameler.

Och dom vise männen!

Eilikas favorit Luke!

Fullt engagemang.

Eilika hade en kort liten mening även hon. Teacher Vicki var så stolt över henne. Det kunde man inte tro för några månader sedan. Att Eilika skulle stå inför publik och prata engelska.

Änglar i 4 olika nyanser! Dom är så söta!

Efteråt fick vi juice och kakor (som tyvärr tog slut innan vi hann fram) ute på verandan. Bilden är på utsikten från gården.

Lite lek på gården innan vi åkte hem igen!

1 kommentar:

  1. Ja en liten ängel såg hon verkligen ut att vara! Vilka fina kort, hälsa lilla E från mig.
    Kram Lena

    SvaraRadera