fredag 24 augusti 2012

Lunch date

Harald och jag har bestämt att på fredagar ska vi gå ut och äta lunch tillsammans. Det är väldigt lätt att stanna hemma och äta vår vanliga enkla lunch fast vi är omringade av massor av trevliga restauranger med god mat till bra pris. So, no excuses! Och vad gör man inte för att hålla sitt
19-åriga äktenskap vid liv. Lite extra krydda skadar aldrig!

Idag hade vi premiär och jag valde restaurang. Vi väljer varannan fredag var. Det blev Boluders Restaurant i Simonstown. Eftersom vi idag har kanon väder med strålande sol och INGEN vind så ville vi sitta ute och då passar Boulders perfekt. Och så har man en fantastisk utsikt över False Bay från deras balkong. Maten var kanon! Vi åt båda pasta med gräddsås med stora räkor kryddad med chili och koriander. Till det ett glas öl och ett glas chardonnay. Och så cappucino efter det. Härligt och sååååå gott! Ser fram emot många goda, trevliga och mysiga fredagsluncher med min älskade make!



Bilderna lånade från nätet.

Under hela lunchen och fortfarande ser vi ett helt gäng med segelbåtar som ligger ute i viken och väntar på lite vind. Det är Lipton Cup denna veckan och idag är det sista dagen. Och INGEN vind! Det är näst intill spegelblankt. Kan tyvärr inte se exakt hur lite det blåser eftersom väderstationen på Roman Rock blåst sönder. Igen!


Det ska komma vind men inte förrän framåt midnatt enligt väderprognosen. Som brukar stämma förvånansvärt bra. Det skall även komma mer regn :( Fast inte förrän i morgon! Får se om det blir någon golf för Harald i morgon.

2 kommentarer: