söndag 11 november 2012

Fars dag

Morgonen började med att jag kunde bevittna MASSOR med människor som deltog i The Big Walk. Starten gick i Simonstown kl 09.00 och dom skulle gå 30km. The Big Walk arrangeras varje år av Discovery, som är ett försäkringsbolag, och det finns 10 olika distanser att välja mellan. Från 5km till 80km. The Big Walk främjar naturligtvis hälsa och motion men även insamling till diverse olika välgörenheter. Vill du veta mer? Läs HÄR. Nej, jag har inte deltagit än så länge men kanske borde göra det något år. MEN...jag har sett dom alla duktiga som precis startat i Simonstown. Kolla bara.




Efter lååååång söndagsfrukost med DN-läsning så satte jag fart med sånt där kul som plocka ur diskmaskinen, plocka undan, rengöra fågelbur, duscha fåglar, väcka trött son och fixa lunch. Men SEN.....blev det poolhäng och vattenmelon för Eilika och mig. Tyvärr var vädret liiiite sämre idag men jag klagar inte. Vinden har vänt vilket resulterade i att det inte var helt lä vid poolen. +28C i vattnet dock men man blev skönt svalkad efter doppet. Lilla E badade i nästan 2 timmar i sträck! Det var för kallt att gå upp :)


Vattenmelon äts I poolen! Yummy!







Och så blir det ju extra kul när snälla storebror bär ner rutschkanan till poolen!

Och sen har vi ju sån attans tur som får så ooootroligt viktig information från Facebook! Det är ju FARS DAG idag! Ja, i Sverige alltså. Inte här. Det är i juni här och då är vi oftast i Sverige. Vi är alltså alltid på "fel" plats. Men idag passade vi på att fira far på hans dag. När han kom hem från golfhelgen. Han däremot har varit bortkopplad från Facebook sedan i fredags förmiddag så han hade ingen aaaning!


Eilika ritar fin teckning till far, efter bad och dusch.


Man kan ju ha BETYDLIGT tråkigare ställen att plugga på!


Flaggan i topp! Snart kommer han!


Far är hemma och efter att ha fått en GT vid ankomst så fick han naturligtvis hedersuppdraget att tända grillen och grilla. Och åter igen, vilket "tråkigt" ställe att grilla på!


Så vi firade Fars Dag med GT, vin, öl, Coca Cola, jordnötssmörsmarinerade(vilket lååångt ord det blev) kycklingsspett, strutsfilé, majskolvar, grillad vattenmelon och sallad. Det hela avslutades med ett Skypesamtal till världens bästa pappa (ok delad första plats med Harald), MIN pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar