söndag 9 december 2012

Regnbågskalas

I går hade Eilika sitt efterlängtade Rainbow Party! Det blev en liten skara då 1 tackat nej, 1 lämnat återbud och 1 inte dök upp. Men Eilika var nöjd och dom hade roligt dom 5 små tjejerna! Är ju inte det lättaste att lyckas få 5 stycken 7-åriga flickor hålla sams i 2½ timma men som TUR var ställde Julius och hans tjej Robin upp som lekledare. Dom var guld värda och så duktiga! Alla små flickor tjöt av skratt när Eilikas busiga storebror vände dom upp och ner och jagade dom. Och alla ville hålla Robin i handen! Så allt gick bra! Några tårar torkade och som jag misstänkte så gick det inte åt mycket tårta eller kakor.



Mitt mästerverk dagen innan kalaset. Monterad med vitt chokladfluff, äppelmosgrädde och vaniljsås mellan bottnarna. Sista steget gjorde jag samma dag som kalaset.


Förberedelserna i full gång. Eilika har sin egna privata skönhetsspecialist som klädde henne, fixade hennes hår, valde ut smycken och sminkade henne. Ska man på fint kalas så ska man. Det var naturligtvis Robin som var så snäll och hjälpte Eilika. Julius satt bredvid och bevakade samtidigt som han blåste upp ballonger.


Välkomna på kalas!



Dukning enligt dagens tema!


Gästerna har kommit. Amy och Caitlin leker med dockskåpet och små dockorna.


Här leker dom musikstopp. 


Robin är domare!



Hänga upp och ner är kul! Lyllos Eilika som har en sån stor och stark brorsa.


-"My turn! Pleeeease!"


Paketöppning!


Lekledarna. Och turturduvorna ;) Hoppas nu ingen förälder anmäler oss eller något :)





Tårtan med stort T! Ljus och tomtebloss på också.


Man blir så snygg när man äter blåa maränger. Jag skär tårta.


-"Wow, it looks like a rainbow!"



När Julius håller i kameran så gör dom små änglarna så här!


Tårtan i genomskärning!


Studsmattan var rolig.


Julius visar sina konster.


Och Aimee!




Full fart med STORA hopp över studsmattan.


Här ett foto med action! Det är Hela havet stormar som gäller.



Och slutligen leker Julius och Robin Duck, duck, goose med tjejerna.

Sen bjöd vi på svensk fiskdamm med Julius som skojade bakom skynket. MYCKET uppskattat! Dom fick fiska tre gånger var och var mycket nöjda. Sen fick dom förstås ballongerna som satt på deras stolar när dom gick hem.

Sen hann jag lagom rensa undan kalaset och förbereda för middag. Våra gäster från Sverige kom tillbaka från sin dagstur vid 17.30 och sedan hade vi en trevlig kväll tillsammans. Igen! Jag kan erkänna att jag var dock rätt trött framåt kvällen. 


Vi började kvällen med champagne, som sig bör! Julius och Robin var naturligtvis också med.


Glada Harald och Åsa!


Och Lars och Lotta.

Sen åt vi fisksoppa oh bröd och drack alldeles för mycket vin. Igen!


Lars höll fint tal först på engelska så att Robin skulle förstå. Inte hundra på att hon gjorde det men ändå. Och sedan på svenska. Han hade även köpt en present till Harald.


Spännande med paket!


En urhäftig glittrande Cape Cobra! Harald ska nu tänka på Lars varje gång han tittar på ormen. Den har fått hedersplats på Morsö kaminen så Harald kommer se den VARJE dag.

En fullspäckad och rolig dag!

1 kommentar: