fredag 11 september 2015

Vi har väder!

Ombytligt väder har vi! I går morse var det så rart att ha hund! Det var grått och ösregnade. Inte mer är 10C stod termometern på. Men det störde inte Idefix! Han skulle gå ut på sin vanliga runda och inte en chans att vi skulle vänta på lite uppehåll. Parkas och gummistövlar på!Glad hund resulterar i glad matte! Trots regn!Ja ni ser själva! Lite regn stör inte hans humör i första taget.

Nu hade det dock kunnat regna mer igår faktiskt. Det regnade på natten och på morgonen men sen kom det inte så värst mycket mer. Det behövs mer regn. Vattenreservoarerna är långt ifrån fyllda. Det har varit dåligt med regn i vinter.
 

Hämtade en söt liten Grizzly från skolan igår.

Det har varit spirit week i skolan. Gymnasieeleverna har klätt ut sig enligt olika teman under veckan och igår fick alla elever på skolan ha olika tillbehör i gult/guld och blått till skoluniformen. Gult/guld och blått är skolans färger och deras maskot är en grizzly björn. Så Eilika hade sin fina grizzly mössa på sig och så hade hon snoddar i guld och blått i tofsarna. Syntes ju inte så bra där under mössan men i alla fall! Det hade varit pep rally i skolan och på eftermiddagen spelade dom olika fotbollslagen mot varandra. Så amerikanskt! 

Idag har regnet blåst bort och solen skiner. Och jisses vad det har blåst i natt! Sydostlig vind upp till 29 m/s i byarna.
 

Morgonpromenad i ca 15 m/s! Lika glada för det!

Nu är det äntligen fredag igen och ikväll ska Amy sova över och det blir hemgjord pizza till middag! Och så rödvin och Doobidoo förstås! 

Trevlig helg på er!


1 kommentar:

  1. Hej Gabriella, vill bara berätta att Ragge numera kissar på mandom. Du ska ha stort tack för det tipset.

    Sedan har jag en fråga om Idefix. Hur mycket väger han? Ragge är nu ung 5,5 månad och väger 11,5 kg. Vi vet ju inte vad han är för blandning och vad hans matchvikt stannar på./Anna

    SvaraRadera