torsdag 24 januari 2013

Dom har landat

Mamma och pappa har landat och mår bra! Resan gick som på räls. Ja, det höll på att gå illa redan i Lund där dom var tvungna att byta tåg och mamma tappade bort pappa mellan perrongerna. Mamma springer inte lika fort i trapporna som pappa! Men det gick bra och pappa lyckades få med sig mamma hela vägen till Kapstaden.

Vi hämtade Eilika på vägen från flygplatsen och sedan har vi mest njutit av värmen och att det varit vindstilla. Ja, nästan i alla fall. Vi har suttit på baksidan och tittat på utsikten och Eilika som hoppat studsmatta. Hon blir ju aldrig trött ungen! Vi har ätit middag ute och sedan flyttade vi runt till utsikten igen. Mormor har fått läsa saga för Eilika och sedan har vi tittat på nyheterna och Antikrundan på SVT World!

Nu ska vi alla sova gott! Framförallt mamma och pappa som i natt får sova i riktiga sängar. I morgon handlar det mest om att skjutsa och hämta barn samt hämta Harald som landar på eftermiddagen. Hoppas vi i alla fall! Strejk i Düsseldorf vilket innebar en rejäl försening. Hoppas han hinner med planet i Istanbul! Hoppas, hoppas!

Tack och godnatt!

2 kommentarer:

  1. Himla skönt att de kom fram båda två! Ha det jättebra tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Njut an tiden tillsammans!
    Kram
    Marie
    www.mls73.wordpress.com

    SvaraRadera