lördag 12 januari 2013

Slutet på en era

Julius har bestämt sig! Han slutar att simma! Tyvärr tycker mamman och pappan men han har tagit ett beslut nu. Så simmaren Julius is no more och en talang har gått i graven. Ja, bildligt alltså. Men vem vet, han kanske ångrar sig och kommer tillbaka och står på OS pallen om några år. Man ska aldrig säga aldrig!

Kanske tar Eilika vid, vem vet! Idag har hon tävlat mot pappa i poolen och hon vann nästan varje gång. Det ni!

I dag har annars Harald spelat golf och jag har stor rengöring i gästvåningen. Ja, Eunice har städat ordentligt och jag tvättar madrass överdrag, täcken och mattor. Behövs ibland. Men på eftermiddagen var hela familjen nere vid poolen och solade och badade. Eilika och Harald badade och Julius och jag solade. Härligt!

Nu på kvällen har vi myst på vår sköna uteplats och ätit en god middag. Grillad struts, ugnsrostade grönsaker med färsk rosmarin, vitlök och fetaost och nyplockade tomater från egen skörd med olivolja, salt och peppar. Mums!

Vi har sedan nästan 2 dygn tillbaka haft antingen super segt internet eller inget internet alls. Jag har försökt ringa till Telkom 3 gånger idag men fastnat i kö i över 25 minuter varje gång. Harald kom fram sen på eftermiddagen och dom har något tekniskt fel som håller på att åtgärdats. Nu har vi internet men det är fortfarande väldigt långsamt. Vi känner oss lätt strandsatta när vårt kära internet inte funkar. Ingen kontakt med omvärlden känns det som. Saknar framförallt DN och Facebook. Och Google förstås. Tänk vad man vänjer sig vid att alltid ha tillgång till internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar