fredag 4 januari 2013

Kärt återseende

I går hade vi favorit i repris från i februari när vi hade familjerna Jonsson/Lindblad och Velin/Müllner på besök. Och det är ju så fiffigt att blogga. Det var bara för mig att gå tillbaka till inlägget när dom var här sist och kolla vad vi bjöd på då. Här kan ni också läsa det inlägget.

Denna gången hade båda familjerna med sig lite fler barn än förra gången. Nu fick vi träffa även Michaela, Cissi och Christian. Ändå var det två som inte kom med just i går kväll. Så eftersom vi för tillfället är en familj på 8 och dom var 8 som kom så bidde det ett stort kalas.

Vi grillade även denna gång men nu blev det steak och boerwors och till det pasta pesto och sallad. Ja, vi började med chips och samoosas till drycken innan maten. Vi hade härligt väder och vi kunde även denna gång sitta på baksidan och njuta av utsikten. Fantastiskt hur många det går att klämma in på den uteplatsen.


Julius, Anna, Petra och Christian.


Peter, Aliki, Gabriel, Anders, Cissi och Michaela.


Hela gänget! Förutom värdparet som tände grillen och fotade.


Ungdomarna flyttade in och hängde lite i soffgruppen.


Maten fick man hämta på köksön och dricka stod på borden. Harald, Aliki och pojkarna.


Även Mosquito hade en plats.


Tre bord hade vi. Vuxenbord, ungdomsbord och barnbord.


Tycker det ser ut som herrarna Velin och Jonsson fått lite sydafrikansk sol!



Christian busar med barnen.


-"Ta kort på Michaela!"


Ta-da!


Lånade Eilikas krona. Tjusig va? Min röst kom och gick under kvällen. Beroende på hur mycket vin jag drack ;) Hade "drogat" mig lite lätt och det hjälpte. Mår dock inte lika bra idag tyvärr.


Mer bus!

Vid 22-tiden körde dom alla hemåt över bergen. Vi tog hand om disken och sedan fastande vi allt för länge i soffan. Blev sent! Inte så bra när man har flunsan. Men trevligt var det!


GÄSP! -"Matte kommer du snart? Jag är trött och vill gå och lägga mig! Jobbigt med fest."

Hade vi trevligt? Blev det en lyckad eftermiddag/kväll? JAJAMENSAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar