tisdag 1 januari 2013

Oj vilken fest

Vi hade verkligen en trevlig Nyårsafton! Tyvärr var dock båda våra barn sjuka. Stackars Julius har haft hög feber sedan i onsdags kväll så han fick snällt stanna hemma och fira med päronen. Han som skulle fira in det nya året med Robin! Tycker så synd om honom. Och Lilla E kom klockan tre natten mellan söndag och måndag med över 39C feber. Henne höll vi över vattenytan genom att proppa henne full med Alvedon. Hon höll låda men hade en dipp precis när vi skulle äta. Jag missade en Alvedon där. I dag ska vi låta henne få vara sjuk.

Vi firade av det gamla året och välkomnade det nya med dom bästa; Helen, Dave, Tony och Kate och familjen Anderberg. Vi ville visa sydafrikanerna/britterna hur VI firar Nyår. Så det blev naturligtvis fin dukning, 3-rätters, Grevinnan och betjänten och sabrerad champagne.


Eftersom vinden turligt nog vände så kunde vi duka och äta ute. Som svensk är det ju extra läckert att äta nyårsmiddagen utomhus.


Dukning i blått och silver och med musselskal som placeringskort.


Det fick bli ett litet barnbord till våra tre yngsta. Visst ser det festligt ut?!


Fisk- och räksoppa till förrätt, helstekt pepparfilé, fransk potatisgratäng och rödvinssås till huvudrätt OCH marängsviss till dessert. Mycket uppskattat!




Helen spelar pingis med barnen mellan rätterna.


Bänkade inför Grevinnan och betjänten. Och som vi misstänkte, så kiknade dom av skratt!


Lilla, lilla Julius sitter i mammas knä.


Tre små utomjordingar.


Puss, puss!






Som ni ser så hade vi det väldigt roligt!



Julius visar sitt allra bästa partytrick; sabrera champagneflaskan! Vinden blåser in i jackan på honom.


Han fixade två flaskor galant! Så snyggt! 

Så God fortsättning! Nu väntar disken! Och Eilika sover fortfarande. Klockan 10.30 på förmiddagen. Men så gick hon inte och la sig förrän klockan var nästan ett i natt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar