torsdag 13 juni 2013

Full rulle

Ena minuten känner jag att nej, det här går åt skogen, jag kommer aldrig hinna med det jag ska. Nästa minut rasslar det till och jag har läget under kontroll igen.

Förberedelser inför avresa till landet i norr fortgår. Julius gick sin sista skoldag idag och nu har han 7 veckors vinterlov. Eilika går sista dagen i morgon. Fast egentligen skulle hon gå en vecka till. Två kvällar i rad har hon även stått på scen i skolan. Det har varit två föreställningar med Candle Light Concert. Eilika sjunger i lilla kören i skolan. I går kom vi hem kl 21 vilket är 1 timma efter vi vanligtvis har släckt hennes lampa. Idag tog Amys mamma hem flickorna 1 timma tidigare. Hon fiskade upp dom i pausen. Lilla kören var första numret och sedan fick dom sitta i ett klassrum och vänta i 1½ timma. Inte så kul men vi hade fått order om att inte hämta dom, utan stanna kvar under hela konserten. Men som sagt, i kväll fuskade vi.

I morgon är det åter igen fullspäckat schema för frun. Lämna Lilla E i skolan, pilates, till banken, möte med arkitekt, hämta Eilika och Amy i skolan, skjuts till ridningen, handla lite, hämta från ridningen och så pizza date hemma med housesittern klockan 18. Kanske skulle packa också! Vi åker hemifrån vid lunch på lördag.

Har precis pratat med mamma och beställt falukorv till middag på söndag! Det är lyx det!

1 kommentar:

  1. Att det alltid blir stress de sista dagarna innan semester! Känner igen det.

    SvaraRadera