torsdag 20 juni 2013

Tid

Tid är det ont om just nu känns det som! Det är fullt ös hela tiden och just nu önskar både Harald och jag att vi ska lyckas hinna i kapp, få ordning på allt, att Midsommar ska vara over and done with och att vi ska hinna fixa i trädgården, slippa ha ständig panik för att vi inte hinner med att jobba undan osv.

Harald har jobbat en hel del. Både på kontoret, hemma och med kunder inne i stan. Jag kämpar fortfarande med att röja undan och få ordning på vårt hus. I går var vi på IKEA i Kalmar. Det tar ju nästan hela dagen (8 mil till Kalmar från Karlskrona)! Sedan skulle det skruvas möbler. Vi håller på att uppgradera Julius lada. Han ska flytta ut dit i sommar och det behövdes göras lite mer praktiskt. Så nu har det införskaffats hyllsystem, barbord och stolar. Julius lada är ju mer eller mindre Aspös ungdomsgård på sommaren.

Och så kom svärmor Asta i går. Hon ska vara här över Midsommar. Jätte kul att hon kom! Ska bli roligt att ha henne hos oss några dagar.

Idag ska vi skruva och fixa färdigt i Julius lada. Den snälla mamman och pappan för slutföra eftersom sonen arbetar. Han sommarjobbar hos morfar i Lotstornet. Kanonbra! Jobbar 4 dagar ledig 2. Och väldigt bra arbetstider för en 17-åring. Han jobbar 10-16. Han kan då hänga med polarna framåt småtimmarna men ändå sova ut på morgonen innan det är dags att sticka till jobbet.

I eftermiddag ska Asta, Eilika och jag åka in till Karlskrona på den traditionella Lövmarknaden. Får man inte missa. På Eilikas önskelista finns en blomsterkrans, solglasögon och ballong. Jag ska titta efter en handväska. Har lovat Harald att inte köpa ännu en korg, men inte säker på att jag kan hålla löftet. Asta skulle titta efter ett par billiga flip flops. Och så måste vi ju köpa ÄKTA gammaldags brända mandlar och jordgubbar förstås. Harald stannar på ön. Lövmarknadstraditionen har inte lyckats bita sig fast i honom ;)

Så nu har jag lämnat ett livstecken! Hoppas på lite mer tid och roligare blogg inlägg snart.

Glad Midsommar på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar