lördag 8 juni 2013

Prinsessbröllop

Denna dag har verkligen gått i kärlekens och bröllopets tecken. Harald är i Polen och representerar familjen på Anielas bröllop. Aniela är våra goda vänners Maria och Andrzejs yngsta dotter. Vi har kännt Aniela sedan hon var runt 10 år! Harald skulle ändå till Polen i samma veva och kunde då närvara på hennes bröllop. Jag har fått rapport via sms hela eftermiddagen. 

Vi som är kvar här i Sydafrika har istället firat och bevittnat prinsessan Madeleines bröllop på SVT World. Eilika tycker ju det är extra spännande eftersom även hon heter Madeleine (Julius valde namnet). Jag hade bjudit in Eilikas bästis Amy, hennes lillasyster Georgia och mamma Lee-Ann. 

Eilika och jag bakade och dekorerade muffins, kokoskakor och gjorde chokladbollar på förmiddagen. När väl bröllopet skulle börja så satt det 3 små förväntansfulla prinsessor i soffan och två drottningar i varsin fåtölj. Vi smaskade på alla godsaker Eilika och jag hade fixat samt varm choklad med grädde och strössel och kaffe. Allt dukat och serverat på finaste porslinet och med svenska flaggan på bordet.


Vilka sötnosar!



Tjusiga dekorerade muffins i blått och rosa glitter.


Puss, puss! Bilden lånad från SVT.

Både småtjejerna och Lee-Ann tycte det var jätte spännande och fint. Lee-Ann imponerades av att det trots alla kungligheter var så avslappnat. Med prinsessan Estelle som var framme och drog kronprinsessan Viktoria i klänningen och den snygga Carl-Philip. Inte så stelt som det engelska kungahuset. Hon tyckte även att vår kung såg rätt cool ut! 

När dom avvek så blev det en sen middag och nu har Eilika stupat i säng. 

I morgon är det en stor dag för oss. Jag berättar i morgon! ;)

1 kommentar: