onsdag 14 augusti 2013

Valp med utsikt

Lite bilder på Idefix blir det idag. Han växer och frodas. Lär sig både bra saker och kommer på sattyg. Han vägde 12 kg när vi hämtade honom för 2 1/2 veckor sedan. Nu väger han 13,8! Hans sneda öra har rätat ut sig och pälsen börjar bli längre. Snacka om att det går snabbt i utvecklingen. Nu ser jag fram emot nästa lektion på valpskolan. Det blir nu på söndag. Förra söndagen var det inget eftersom det var långhelg här.


Varför ligga I sin säng när man kan ligga BREDVID?! Den här bädden flyttar vi på lite beroende av tidpunkt på dygnet. Här är det mys framför TV:n på kvällen. Sen flyttas den in till vårt sovrum för natten och dagtid ligger den vid kaffebordet i matrummet. Där har han full koll över stora delar av huset. 


Jag kan alltid räkna med att få hjälp av Idefix. Här hjälper han till att packa ur matpåsarna.  Eller snarare han diskar den. Hade visst varit något gott i den.




När matte och husse jobbar på dagarna så har han naturligtvis en given plats på kontoret. Han kan ju inte klaga på utsikten i alla fall!


Idag var det extra spännande då grannens katt drack vatten ur poolen och sedan la sig för att sola uppe på murkanten. Kanske svårt att se men katten syns ovanför Idefix tass i bild.

Och ensam behöver man ju aldrig känna sig. Han följer efter mig som.....en hund! Till och med på toa. Förstås! Och han blir så GLAD när man kommer hem. Även om jag bara varit borta en halvtimma för att lämna Eilika i skolan. Tyvärr har han, REDAN, lärt sig att hoppa över barngrinden som vi satt in till tvättstugan. Ja, ja det funkade i nästan 2 veckor i alla fall. Nu måste vi stänga dörren helt när vi lämnar honom ensam. Men det går ju ingen nöd på honom precis.

I övrigt så är det kallt, ruggigt och har regnat kopiöst! Känns så skönt att inte behöva oroa sig för Eunice längre när det ösregnar. Jennifer är alldeles fascinerad över att hon ibland vaknar och inte märker att det regnar förrän hon tittar ut. Det är flera tusen som nu har fått sina skjul bortspolade av regnen i kåkstäderna. Usch! Men inte Eunice! Hon har det så bra i sitt hus! Tänk vilken skillnad ni gjort! Alla ni som hjälpte till och bidrog!

1 kommentar: